Magyar tudományos akadémia

Veszprémi területi bizottsága

Kedves Vendégeink!

Tisztelettel felhívjuk figyelmüket, hogy az aktuális kormányrendelet szerint a szálláshelyen a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodása megengedett. Koronavírus ellen védett személy az, aki ezt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021 (II.12.) Korm.rendelet szerinti hatósági igazolvány (védettségi igazolvány) bemutatásával igazolni tudja.

A védettség tényének ellenőrzése, a védettségi igazolvány, illetve a személyigazolvány bemutatása a bejelentkezés feltétéle.

A 319/2021. (VI.9.) Korm. rendeletértelmében a 2021. július 1-től eltöltött vendégéjszakák után már be kell fizetni az idegenforgalmi adót. Így a szobafoglalásokhoz a szállásajánlatokon szereplő szállásdíjon és egyéb szolgáltatásokon kívül az idegenforgalmi adó mértéke (500,-Ft/fő/éj) is rögzítésre kerül.

Segítségüket és megértésüket köszönjük!

A VEAB munkatársai


Vendégszobák

A székház II. emeletén kétszobás lakosztály, családi szoba (2 db 2 ágyas szobával) és 4 db kétágyas szoba fogadja a szállóvendégeket. Összesen 14 fő részére tudunk szálláslehetőséget biztosítani.

A szobák zuhanyfülkés fürdőszobával (az apartman és a családi fürdőkáddal) televízióval,  hűtőszekrénnyel, internet-csatlakozási lehetőséggel ellátottak.

A vendégszobák pihenésre, alkotó munkára egyaránt alkalmasak.

Az ablakokból csodálatos panoráma tárul elénk: a Bakony hegyeiben, a Viaduktban, a város illetve a vár épületeiben gyönyörködhetünk.

 http://veab.mta.hu/admin/viewpicture.php?type=page&id=35&picid=0Előtér 

Az épület legfelső szintjén található.

Pihenésre, baráti beszélgetésekre alkalmas, wifivel rendelkező tágas előtér recepciós pulttal.  

 http://veab.mta.hu/admin/viewpicture.php?type=page&id=35&picid=1


 

Apartman 

2 ágyas, fürdőkádas, televízióval, klímával, hűtőszekrénnyel, internet- csatlakozási lehetőséggel ellátott szoba, külön helyiséggel, íróasztallal.

.

http://veab.mta.hu/admin/viewpicture.php?type=page&id=35&picid=2


Szobák 

2 ágyas, zuhanyfülkés fürdőszobával, telefonnal  televízióval, klímával, hű- tőszekrénnyel, internet-csatlakozási lehetőséggel ellátott szoba.


 


Családi szoba


 

 

2x2 ágyas, fürdőkáddal, televízióval, klímával, hűtőszekrénnyel, internet- csatlakozási lehetőséggel ellátott szoba. Ideális kisgyermekkel érkező vendégeink részére.


Árajánlat kéréshez vagy szobafoglaláshoz kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy töltse ki online foglalási űrlapunkat


Galéria:
A képre kattintva megtekintheti nagyobb méretben