Magyar tudományos akadémia

Veszprémi területi bizottsága

 Vendégszobák

A székház II. emeletén kétszobás lakosztály, családi szoba (2 db kétágyas szobával) és 4 db kétágyas szoba fogadja a szállóvendégeket. Összesen 14 fő részére tudunk szálláslehetőséget biztosítani.

A szobák zuhanyfülkés fürdőszobával (az apartman és a családi fürdőkáddal) televízióval,  hűtőszekrénnyel, internet-csatlakozási lehetőséggel ellátottak.

A vendégszobák pihenésre, alkotó munkára egyaránt alkalmasak.

Az ablakokból csodálatos panoráma tárul elénk: a Bakony hegyeiben, a Viaduktban, a város illetve a vár épületeiben gyönyörködhetünk.

 http://veab.mta.hu/admin/viewpicture.php?type=page&id=35&picid=1


 

Apartman 

kétágyas, fürdőkádas, televízióval, klímával, hűtőszekrénnyel, internet- csatlakozási lehetőséggel ellátott szoba, külön helyiséggel, íróasztallal.


Szobák 

kétágyas, zuhanyfülkés fürdőszobával, telefonnal  televízióval, klímával, hű- tőszekrénnyel, internet-csatlakozási lehetőséggel ellátott szobák.

 
 

Családi szoba


 

 

2x2 ágyas, fürdőkáddal, televízióval, klímával, hűtőszekrénnyel, internet- csatlakozási lehetőséggel ellátott szoba. Ideális kisgyermekkel érkező vendégeink részére.

Előtér

 

 Az épület legfelső szintjén található. 

Pihenésre, baráti beszélgetésekre alkalmas, wifivel rendelkező tágas előtér recepciós pulttal. 


Árajánlat kéréshez vagy szobafoglaláshoz kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy töltse ki online foglalási űrlapunkat.


Galéria:
A képre kattintva megtekintheti nagyobb méretben