Magyar tudományos akadémia

Veszprémi területi bizottsága

Raklapfestés a logisztika napján

A VEAB Logisztikai Munkabizottság rendezvénye Veszprémben

Kedves Bizottsági Tagok!
Tisztelettel meghívjuk a VEAB Logisztikai Munkabizottság, a Pannon Egyetem GTK, és az EPAL közös szervezésében, az április 21-én, a Logisztika napja keretében megrendezésre kerülő, a logisztikához kapcsolódó (a logisztikát népszerűsítő) raklapfestő versenyre. A raklapfestésre 2-5 fős csapatokat várunk.
Az alkotások technikáját (festék, zsírkréta, tempera..stb) a csapatok határozzák meg, így a szükséges anyagokat, a csapatok hozzák magukkal. A raklapot az Epal biztosítja, (a raklap mérete: 800*1200). A versenyt elsősorban kültérre tervezzük, tehát az anyag választását, ehhez igazítsák a csapatok.
A verseny előtt egy előzetes válogatót tartunk, ahová a csapatok alkotásainak a vázlatát várjuk és a „zsűri” dönt, hogy mely csapatok vitelezhetik ki a raklapra azt. Ennek beküldési határideje 2016. ápr. 14. (csütörtök). A vázlatokat A4-es lapra lehet elkészíteni és a Pannon Egyetem (8200, Egyetem út 10) „A” épület 130-as irodájába jutassák el Pató Gáborné Dr. Szűcs Beáta részére, vagy elektronikusan a patog@vnet.hu e-mail címre. Kérjük, a pályázók adják meg a nevüket, e-mail címüket és mobilszámukat is, a kapcsolatfelvétel miatt. Az e-mail tárgyába „Logisztika napja 2016. ápr. 21” szerepeljen. A sikeres pályázóknak ápr. 18-ig visszajelzünk.

Téma: Logisztika napja – raklapfestés
A program időpontja: 2016. április 21. csütörtök.
Helyszín: Pannon Egyetem, Veszprém, Egyetem út 10. „A” épület előtti parkoló, rossz idő esetén „A” épület.