Magyar tudományos akadémia

Veszprémi területi bizottsága

XI. ÖKOTOXIKOLÓGIAI KONFERENCIA

az ELKH Balatoni Limnológiai Kutatóintézet  konferenciája.

Időpont: 2021.11.26. péntek (10-16 óra)
Helyszín: Zoom Webinárium (https://zoom.us/j/94077757856)

A konferenciát a Magyar Tudomány Ünnepe hazai tudománynapi rendezvények sorában bonyolítjuk le. A Magyar Ökotoxikológiai Társaság XI. Ökotoxikológiai Konferenciájának házigazdája az ELKH Balatoni Limnológiai Kutatóintézet (Pirger Zsolt), a konferencia társszervezői a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar, Ökológiai Tanszék (Simon Edina) és a MATE Környezettudományi Intézet, Agrár-környezettudományi Kutatóközpont (Székács András). 12 előadás és 8 poszter szerepel a programban. A programszervező bizottság, és egyidejűleg az összefoglalók bírálói: Darvas Béla, Pirger Zsolt, Simon Edina és Székács András.

A konferencia és az azt követő Magyar Ökotoxikológiai Társaság XXIV. közgyűlésének látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött és a rendezvényen csak az első 150 regisztráló tud részt venni (az első szerzők, a szekcióelnökök és a szervezők a belépéskor előnyt élveznek). Részvételi szándékát 2021. november 24-én 12:00-ig tudja jelezni a szervezők felé a következő e-mail címre küldött levéllel: okotoxkonf21@gmail.com.
A jelentkezésénél kérjük megadni a teljes nevet, a munkahelyet, elérhetőséget és hogy délelőtt, délután vagy a teljes rendezvényen részt kíván-e venni. A platformon a résztvevők neve látható lesz a csoporton belül a konferencia ideje alatt. 

Meghívó