Magyar tudományos akadémia

Veszprémi területi bizottsága

Betájolva a jövőre: a kollaboráció és a konnektográfia új aspektusai

A VEAB Gazdaság-, Jog – és Társadalomtudomány Szakbizottságának Logisztikai Munkabizottsága, az MTA Logisztikai Osztályközi Állandó Bizottság, a Leader`s Habits Nemzetközi Kutatói Hálózat, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem közös munkabizottsági konferenciája.

Időpont: 2021. november 12., péntek, 08:45-14:00
Helyszín:  VEAB Székház nagyterme (Veszprém, Vár utca 37.)

A konferencia témája:
A technológia fejlődésével az okos alkalmazások, a mesterséges intelligencia, a digitalizáció előretörése, valamint az ezek működésének összehangolásban is fontos szerepet betöltő kollaboráció, alapjaiban változtatta meg mindennapjainkat. Ezen technológiákkal ugyan egyre gyakrabban találkozunk, azonban kevés szó esik ezek fenntarthatósági aspektusáról, valamint, az ellátási láncok működésben, beszállítói hálózatokban betöltött szerepéről; és a munkavállalókra gyakorolt hatásairól. Konferenciánk célja, interdiszciplináris szemléletben, megismerni a fenti területek legújabb kutatási irányait, a logisztikai szektorra gyakorolt hatását, beleértve a konnektivitás témakörét is.

A konferencia a 17. OGIK Országos Gazdaságinformatikai Konferencia „A gazdaság és az informatika új kihívásai a Covid-19 után és az Ipar 5.0 előtt” című rendezvény társkonferenciájaként kerül megrendezésre.

Meghívó, program