Magyar tudományos akadémia

Miskolci területi bizottsága

Önismereti workshop

MAB Székház, Miskolc

Önismereti workshop-ok az Akadémia Könyvtárában

a MAB Szociológiai Munkabizottsága szervezésében

Időpont: 2018. Február 20. 17:00.

Helyszín: MAB Székház (Miskolc, Erzsébet tér 3.)


Szeretne épülni és közben építeni? Magával jót tenni, miközben gyerekekkel is jót tesz? Különleges "utazásra" invitáljuk.  Jöjjön el a szociális plasztikára épülő, általunk kifejlesztett módszerrel dolgozó különleges workshopunkra, melyen nemcsak a belső, hanem a külső világot is építheti!
A workshopok teljes bevételét a B.A.Z. Megyei Kórház Gyermekegészségügyi Központjában gyógyuló kis betegek komfortosabb felépüléséért, gyógyulásáért ajánljuk fel!
Itt vannak a részletek! Várjuk nagy szeretettel!

"Határeset Tanulmányok" formáció következő workshopja a az "élet-mű" kérdéskörét vizsgálja meg kreatív feladatokkal.

 Az életmű forgatókönyvét mi magunk írjuk. Kitaláljuk a sztorit, válogatunk hozzá szereplőket - a tollat azonban mi forgatjuk, éppen ezért az eredmény is tőlünk függ.
Hinni kell a saját magunk teremtette történetekben és ezek - előbb-utóbb - a realitásban is bekövetkeznek. Kis lépésekkel azonban kis eredmény várható - merészséggel, kellő bátorsággal a sikerélmény is nagyobb lesz. A nem cselekvés is tett - a maga következményeivel.
Merni kell tehát nagyokat álmodni, ötletelni és ezáltal egyre közelebb kerülni megálmodott életünkhöz. És fel kell tenni nap-nap után a kérdést: ma mit tettem az álmom megvalósításáért? Látni magunkat úgy, ahogyan csak az álmainkban, érezni, amit akkor éreznénk - próbáld csak ki! A tudatalattid rá fog találni a hozzá vezető útra!
Fejlődni nem lehet változás-változtatás nélkül.

Élje át és tapasztalja meg ezeket Velünk!

Dr. Szabó-Tóth Kinga
a MAB Szociológiai Munkabizottság elnöke