Magyar tudományos akadémia

Miskolci területi bizottsága

Könyvbemutató

MAB Székház, Miskolc

MEGHÍVÓ KÖNYVBEMUTATÓRA
Kedves Kollégák, Kedves Szerzőtársak!


Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy elkészült az a könyv, amelyben a Miskolci Akadémiai Bizottság különböző munkabizottságaiban dolgozó orvosok válaszolnak betegeink leggyakoribb és legfontosabb kérdéseire. Címe:


„A betegek kérdéseire főorvosok válaszolnak”


Ez a könyv 68 főorvos kolléga, továbbá egy jogász és két lelkész barátunk összefogásával készült, és alapvetően a betegek tájékoztatását, a betegségek megelőzését és sikeres gyógyítását szolgálja, de egyben városunk iránti szeretetünk és elkötelezettségünk bizonysága is.

Ezúton tisztelettel meghívunk minden Szerzőtársat és Érdeklődőt

a MAB Székházába (Miskolc, Erzsébet tér 3.)

a 2018. május 2-án, szerdán, 15 órakor kezdődő

KÖNYVBEMUTATÓRA


A könyv tiszteletpéldányainak átadása kapcsán, a könyv mondanivalójához igazodva, stílszerűen, egy kb. 1 óra időtartamú „Kérdések és válaszok” c. tájékoztató és  „továbbképző” jellegű beszélgetést szervezünk. Ennek során, a helyszínen sorsolással kiválasztott szerzőtársaknak fogunk egy-egy, a könyvben is szereplő kérdést feltenni. Kérjük, hogy a kisorsolt főorvosok (fejenként max. 2-3 percben) válaszoljanak majd a feltett, ismerős kérdésekre! Ezek a kérdések és válaszok a más szakmabeliek okulására is szolgálnak, de egyben a sajtó és a nem orvos jelenlévők tájékoztatását is elősegítik majd.
Ezt a programot követően - a könyvet kiadó Miskolci Akadémiai Bizottság jóvoltából - szerény állófogadást tartunk. Mellékelten küldjük a könyv szerzőinek – szakmai témakörönként bontott – névsorát. Az Osztályvezető Kollégákat arra kérjük, hogy az erre a rendezvényre szóló meghívásról legyenek szívesek értesíteni érintett Munkatársaikat is, hogy Ők is eljöhessenek oda, és átvehessék saját tiszteletpéldányukat. Aki nem tudna eljönni, kérje meg valamelyik kollégáját, hogy – aláírás ellenében - vegye át az ő példányát is. A helyszínen – korlátozott számban - lehetőség lesz a könyv megvételére is. A tiszteletpéldányok átvétele 14 óra 30-tól 15 óráig, vagy a koccintás után lesz lehetséges
Szeretettel várunk minden Osztályvezető és Szerzőtárs Kollégát, valamint minden további Érdeklődőt.