Magyar tudományos akadémia

Debreceni területi bizottsága

ATOMKI nyílt napok

Az ATOMKI nyílt napok a nagy hagyományú és sikeres Fizikusnapok rendezvény megújult formában történő folytatása. A program új nevével a hagyományos tudományterületek közti határok egyre inkább jellemző elmosódására reagálnak. Ennek megfelelően az általuk kínált rendhagyó órák témaköre is több tudományterületet ölel fel. Nem csak a fizikát és a természettudományokat oktató tanárok, hanem minden tanár érdeklődését szeretnék felkelteni, beleértve akár a történelmet, rajzot vagy testnevelést oktatókat is.
 
Az ATOMKI nyílt napok keretében rendhagyó órákra várják iskolás osztályok és csoportok bejelentkezését.

  • A program célközönsége elsősorban a középiskolások, kisebb mértékben az általános iskola felső tagozata. Alsó tagozatos osztályokat nagyon korlátozottan fogadnak.

  • A rendezvény időpontja: 2024. április 15-19. hétfőtől péntekig

  • Bejelentkezés kitöltött űrlap beküldésével: 2024. április 3. 09:00 órától – április 11. 12:00 óráig

  • Bejelentkezési űrlap: AtomkiNyiltNapok_2024_JelentkezesiLap_ures.doc
    Ha az űrlapot nem sikerül letölteni, először próbálja meg egy másik böngészővel. Ha így sem sikerül, készítsen képernyőképet a hibáról és küldje el a kiraly.beata@atomki.hu címre.

  • Felhívás (körlevél): AtomkiNyiltNapok_2024_Felhivas.pdf

  • A rendhagyó órák színes ismertetése és az előadó kutatók rövid bemutatkozása, valamint a jelentkezés menete lépésről lépésre: AtomkiNyiltNapok_2024_RendhagyoOrak.pdf


Az esemény weboldala közvetlen eléréssel: https://atomki.hu/events/view/787