Magyar tudományos akadémia

Debreceni területi bizottsága

Észak-Alföldi Innovációs Díj 2021

ÉSZAK-ALFÖLDI INNOVÁCIÓS DÍJ PÁLYÁZAT 2021.

Az MTA Debreceni Területi Bizottsága (DAB), a Hajdú-Bihar, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség közösen Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázatot hirdet az innovatív technológiában és/vagy termékfejlesztésben kiemelkedő vállalkozások számára.

Az Észak-Alföldi Innovációs Díj célja a nemzeti vagy Észak-Alföldön kiemelkedő eredménnyel járó

  •        termékfejlesztést,
  •        technológiafejlesztést,
  •        informatikai rendszerfejlesztést,
  •        szolgáltatásfejlesztést

célzó tevékenység, valamint kimagasló gazdasági teljesítmény elismerése. Pályázni lehet az elmúlt három évben végrehajtott sikeres innováció leírásának benyújtásával, képi, mozgóképi, illetve egyéb vizuális ismertetéssel kiegészített anyag beadásával. A részletes formai követelményeket a pályázati útmutató tartalmazza.

A pályázatok elbírálását a DAB elnöke, a kamarák és az innovációs ügynökség véleményezése, illetve rangsorolása alapján végzi el, szakértők bevonásával (megyénként egy-egy díj kerül átadásra).

A pályázatok benyújtásának helye, módja, határideje

Beadási határidő: 2021. október 8. (péntek) 12.00
A pályázatoknak az illetékes megyei kamara címére kell beérkezniük.

A pályázat eredményét az Innovációs Díj (kisplasztika és oklevél) átadásával a DAB elnöke és a kamarák elnökei közösen hirdetik ki, a Magyar Tudomány Napja alkalmából szervezett ünnepi ülésen.

A díjjal kapcsolatos egyéb információk beszerezhetők:
Iván Gábor Tel: (52) 500-722, E-mail:ivan.gabor@hbkik.hu

Felhívás és pályázati adatlap