Magyar tudományos akadémia

Debreceni területi bizottsága

Észak-Alföldi Innovációs Díj 2020 kiírás


Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázat 2020.


Az MTA Debreceni Területi Bizottsága (DAB), a Hajdú-Bihar, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség közösen Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázatot hirdet az innovatív technológiában és/vagy termékfejlesztésben kiemelkedő vállalkozások számára.

Az Észak-Alföldi Innovációs Díj célja a nemzeti vagy az Észak-Alföldön kiemelkedő eredménnyel járó olyan fejlesztő munka, valamint kimagasló gazdasági teljesítmény elismerése, amely:
•    termékfejlesztést,
•    technológiai fejlesztést,
•    informatikai rendszerfejlesztést,
•    szolgáltatásfejlesztést
valósított meg saját vagy állami finanszírozásban. Pályázni lehet az utóbbi három évben végrehajtott sikeres innováció leírásával, képekkel, rajzokkal történő bemutatásával. A részletes formai követelményeket a pályázati útmutató tartalmazza.

A pályázatok elbírálását a DAB elnöke, a kamarák és az innovációs ügynökség véleményezése, illetve rangsorolása alapján végzi el, szakértők bevonásával (megyénként egy-egy díj kerül átadásra).

 
A pályázatok benyújtásának helye, módja, határideje
Beadási határidő: 2020. október 9. (péntek) 12:00
A pályázatoknak az illetékes megyei kamara címére kell beérkezniük.


A pályázat eredményét az Innovációs Díj (kisplasztika és oklevél) átadásával a DAB elnöke és a kamarák elnökei közösen hirdetik ki, a Magyar Tudomány Napja alkalmából szervezett ünnepi ülésen.


A díjjal kapcsolatos egyéb információk beszerezhetők:
Iván Gábor Tel: (52) 500-722, E-mail: ivan.gabor@hbkik.hu


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ADATLAP