Magyar tudományos akadémia

Szegedi területi bizottsága

Szállásfoglalás/Ajánlatkérés

Az alábbi adatlap kitöltésével könnyen foglalhat szobát vagy kérhet ajánlatot. A szobák áraival kapcsolatos információkat a Feladatai -> Szálláshely működtetése menüpontban érheti el.

A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Általános tájékoztatás a SZAB székházba belépő személyek részére

A SZAB székházban rendezvények tartása és vendégszobák igénybevétele a mindenkor érvényben lévő járványügyi szabályozások betartásával és az MTA TABT Igazgatói rendelkezése szerint lehetséges.

Rendezvények lebonyolítását lehetőség szerint online módon, videokonferencia keretében kérjük szervezni.

Személyes jelenléttel tartott események kizárólag védettségi igazolvány birtokában látogathatóak, amelynek ellenőrzése a szervező feladata, de a SZAB Titkárság munkatársai bármikor ellenőrizhetik. A maszkhasználat javasolt!

Szálláshelyeinket védettségi igazolvány nélkül is igénybe vehetik vendégeink. A maszkhasználat mellőzhető.

Továbbá 2021. szeptember 1. napjától a szálláshelyeknek  szállóvendégeik érkeztetéséhez digitális okmányolvasót kell alkalmazniuk a 383/2020 (VIII. 7.) Korm. rendelet szerint, amely miatt a szállóvendégek érkeztetése a megszokottól eltérően több időt vehet igénybe. A digitális okmányolvasóval valamennyi szállóvendég személyi okmányán lévő QR kódot be kell olvasni, valamint fényképes igazolványának (amely lehet személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) mindkét oldalát le kell fényképezni és feltölteni a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ által biztosított felületre. A digitális okmányolvasó nem készít valódi fényképeket és nem tárol adatot semmilyen készüléken!

Fontos, hogy bármilyen korú gyermek (csecsemő is) személyi okmányát be kell olvasni!

A kormányrendelet értelmében, amely vendég nem tartja magánál igazolványát vagy megtagadja annak átadását, részére a szálláshely bérbeadása nem megengedett, vendégszobáinkat nem tudja elfoglalni!


 Ajánlatkérés
 Szobafoglalás
 Egyágyas szoba
 Kétágyas szoba
 Négyágyas szoba (Apartman)
 kérek.
 nem kérek.
 Bankkártya/Készpénz
 Átutalás [Ez esetben kérjük a megrendelőlapot cégszerű aláírással megküldeni!]
 
Normál megrendelőlap szobafoglaláshoz
Booking Form for Foreign Speakers.