Magyar tudományos akadémia

Szegedi területi bizottsága

Szállásfoglalás/Ajánlatkérés

Az alábbi adatlap kitöltésével könnyen foglalhat szobát vagy kérhet ajánlatot. A szobák áraival kapcsolatos információkat a Feladatai -> Szálláshely működtetése menüpontban érheti el.

A csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 1. napjától a szálláshelyeknek  szállóvendégeik érkeztetéséhez digitális okmányolvasót kell alkalmazniuk a 383/2020 (VIII. 7.) Korm. rendelet szerint, amely miatt a szállóvendégek érkeztetése a megszokottól eltérően több időt vehet igénybe. A digitális okmányolvasóval valamennyi szállóvendég személyi okmányán lévő QR kódot be kell olvasni, valamint fényképes igazolványának (amely lehet személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) mindkét oldalát be kell szkennelni és feltölteni a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ által biztosított felületre. A digitális okmányolvasó nem készít valódi fényképeket és nem tárol adatot semmilyen készüléken!

Fontos, hogy bármilyen korú gyermek (csecsemő is) személyi okmányát be kell olvasni!

A kormányrendelet értelmében, amely vendég nem tartja magánál igazolványát vagy megtagadja annak átadását, részére a szálláshely bérbeadása nem megengedett, vendégszobáinkat nem tudja elfoglalni!


 Ajánlatkérés
 Szobafoglalás
 Egyágyas szoba
 Kétágyas szoba
 Négyágyas szoba (Apartman)
 kérek.
 nem kérek.
 Bankkártya/Készpénz
 Átutalás [Ez esetben kérjük a megrendelőlapot cégszerű aláírással megküldeni!]
 
Normál megrendelőlap szobafoglaláshoz
Booking Form for Foreign Speakers.