Magyar tudományos akadémia

Szegedi területi bizottsága

Tisztelt Hölgyem / Uram!

A Szegedi Akadémiai Bizottság székházában megrendelt előadótermek bérbeadásával és megrendezésre kerülő rendezvényekkel kapcsolatban kérem a következők betartását:

SZAB szak- és munkabizottság által szervezett rendezvények abban az esetben térítésmentesek, amennyiben nem részvételi díj-kötelesek, illetve nem részesülnek más támogatásban (pl.: TÁMOP, Széchenyi terv) és az előadóterem megrendelőlapját a szak- és munkabizottság elnöke egyaránt aláírja.  Az eredeti megrendelőlapot és egy programot / meghívót minden esetben kérem szíveskedjenek eredetiben is eljuttatni egy héttel a rendezvény megtartását megelőzően a SZAB Titkársága részére.

Doktori védések, habilitációs ülések, PhD hallgatói védések térítésmentesek.

A heti pihenőnapon, munkaszüneti napon, ünnepnapon tartott, valamint a szponzorált rendezvények előadóterem igénybevétele, az állófogadások, kiállítók (pl.: gyógyszerészeti cégek), könyvárusok területhasználata minden esetben díjfizetési kötelezettséggel jár.

Szerződött catering partnerünk, illetve a klubhelyiség üzemeltetője a Csiszár Mesterszakács Kft; elérhetőségük: 62/284-484, vagy csiszarhidegkonyha@invitel.hu. Szerződött partnerünktől kizárólag közbeszerzési eljárásba bevont rendezvények esetén lehetséges eltérni.

A rendezvények írásos megerősítése előtt telefonon előre szíveskedjenek időpontot egyeztetni Titkárságunkkal elérhetőségeink valamelyikén.

                                                                            

Tisztelettel:

KRISZTIN TIBOR
akadémikus
a SZAB elnöke


Az oldal további tartalmai: