Tudomány: Út a világ megismeréséhez - A SZAB Műszaki Szakbizottságának ünnepi konferenciája
14.00 óra - SZAB székház - 216 előadóterem
Előadások:
Szegedi tritikálé fajták kenyérsütési tulajdonságainak vizsgálata
Boros Gyevi Vivien
Biodegradábilis tejsav alapú módosított polimer csomagolóanyag szerkezeti és morfológiai vizsgálata
Dézsi Pál Patrik
Dielektromos mérési módszer alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata savanyú tejtermékek gyártási és tárolási folyamatának nyomon követése
Dobozi Réka
Azonos üzemből származó gyártói és sajátmárkás sertéshúsból készített virslik illetve párizsik összehasonlító elemzése
Erdei Bálint
Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése
Kulcsár Tamás
Robotok használata a mezőgazdaságban
Stan Teodor
szervezi: SZAB Műszaki Szb.
kapcsolattartó: Dr. Hodúr Cecília, a Szb. elnöke – e-mail: hodur@mk.u-szeged.hu