Magyar tudományos akadémia

Szegedi területi bizottsága

Tudomány: Út a világ megismeréséhez - A SZAB Műszaki Szakbizottságának ünnepi konferenciája

14.00 óra - SZAB székház - 216 előadóterem

Előadások:

Szegedi tritikálé fajták kenyérsütési tulajdonságainak vizsgálata
Boros Gyevi Vivien

Biodegradábilis tejsav alapú módosított polimer csomagolóanyag szerkezeti és morfológiai vizsgálata
Dézsi Pál Patrik

Dielektromos mérési módszer alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata savanyú tejtermékek gyártási és tárolási folyamatának nyomon követése
Dobozi Réka 

Azonos üzemből származó gyártói és sajátmárkás sertéshúsból készített virslik illetve párizsik összehasonlító elemzése
Erdei Bálint 

Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése
Kulcsár Tamás 

Robotok  használata a mezőgazdaságban
Stan Teodor 


szervezi: SZAB Műszaki Szb.

kapcsolattartó: Dr. Hodúr Cecília, a Szb. elnöke e-mail: hodur@mk.u-szeged.hu