Élelmiszerek fejlesztési lehetőségei PhD hallgatói szemmel
14.00 óra - SZAB székház - 217 előadóterem
Program:
14.00 KÖSZÖNTŐ
Dr. habil Szabó P. Balázs, SZTE-MK-ÉMI Intézetvezető, az MTA SZTB Műszaki Szakbizottság Élelmiszermérnöki Munkabizottság elnöke
14.05 HAGYOMÁNYOS ÉS KORSZERŰ PÁRLAT KÉSZÍTÉS ÖSSZEHASONLÍTÁSA
Lőrincz Ádám, SZTE-MK-ÉMI tanársegéd
14.15 A BÍBORBÚZA JÓTÉKONY HATÁSAINAK ÉS FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEINEK BEMUTATÁSA
Szőke-Trenyik Eszter, SZTE-MK-ÉMI tanársegéd
14.30 ÁLTALÁNOSSÁGBAN A MIKROALGÁKRÓL
Varga Krisztina, SZTE-MK-ÉMI tanársegéd