Magyar tudományos akadémia

Szegedi területi bizottsága

Élelmiszerek fejlesztési lehetőségei PhD hallgatói szemmel

14.00 óra - SZAB székház - 217 előadóterem

Program:

14.00 KÖSZÖNTŐ
Dr. habil Szabó P. Balázs, SZTE-MK-ÉMI Intézetvezető, az MTA SZTB Műszaki Szakbizottság Élelmiszermérnöki Munkabizottság elnöke

14.05 HAGYOMÁNYOS ÉS KORSZERŰ PÁRLAT KÉSZÍTÉS ÖSSZEHASONLÍTÁSA
Lőrincz Ádám, SZTE-MK-ÉMI tanársegéd

14.15 A BÍBORBÚZA JÓTÉKONY HATÁSAINAK ÉS FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEINEK BEMUTATÁSA
Szőke-Trenyik Eszter, SZTE-MK-ÉMI tanársegéd

14.30 ÁLTALÁNOSSÁGBAN A MIKROALGÁKRÓL
Varga Krisztina, SZTE-MK-ÉMI tanársegéd

MEGHÍVÓ