Magyar tudományos akadémia

Szegedi területi bizottsága

Testületek

Molnár Pál

Molnár Pál

  • tudomány doktora: 1996

Szakterület:
Élelmiszertudomány
Kémiai Tudományok Osztálya

Kutatási téma:

  • Élelmiszer biztonság és nyomonkövethetőség
  • Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata
  • Élelmiszerek komplex minősítése

Publikációk:
Molnár Pál publikációs listája

Szervezeti tagságok:

  • Élelmiszer-tudományi Bizottság
  • Szegedi Területi Bizottság
  • Élelmiszermérnöki Munkabizottság (szavazati jogú tag)
  • Magyar Élelmezéstudományi Egyesület
  • Élelmiszerminősítő Kamara
  • Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottság
  • Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület

Díjak:

  • Életfa Emlékplakett bronz fokozata (vidékfejlesztési miniszter): 2012
  • IAQ Founder emlékérem (Nemzetközi Minőségügyi Akadémia): 2011
  • Minőségügyi Különdíj (KRYLOV Hajóépítő Kutatóintézet): 2011
  • Ujhelyi Imre-díj: 2009
  • MTESZ Díj: 2008
  • Elismerő oklevél (Miniszterelnöki Hivatal): 2007
  • Minőségért 1999 oklevél (Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága): 1999
  • Louis de Saint Rat díj (Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület): 1996
  • MTESZ emlékérem: 1987
  • Kiváló Munkáért (Mezőgazdasági és Élelmiszerügyi Minisztérium): 1984
  • Elnöki elismerő oklevél (Szabványosítási, Áruvizsgálati és Mérésügyi Hivatal, Berlin): 1978
  • Elismerő oklevél (Német Műszaki Kamara (Kammer der Technik)): 1977
  • Kiváló Újító (Német Szabványosítási, Áruvizsgálati és Mérésügyi Hivatal): 1975
  • Kiváló Dolgozó (Német Szabványosítási, Áruvizsgálati és Mérésügyi Hivatal): 1972

Elérhetőségek:

  • Szegedi Tudományegyetem
    Mérnöki Kar
    6725 Szeged, Moszkvai körút 5-7.
    Magyarország
  • Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottság
    1026 Budapest, Nagyajtai u. 2/b
    Magyarország